Smood Social
 
 
smood_mønster.png
smood_ikoner_10_grønn_80.gif
 

vi søker:
sosiale medier-spesialist

Vi trenger flere kloke hoder, og søker deg som vil jobbe kreativt, strategisk, analytisk og teknisk.

 
downarrow.png
 

Vi er et reinspikka sosiale medier-byrå. Det betyr at alt vi gjør handler om å få kundene våre til å lykkes på Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest og LinkedIn. Kundene våre er blant andre OneCall, Peppes Pizza, Plantasjen, Leon, TGI Fridays, LO og Fargerike. Disse er ambisiøse merkevarer som forventer at vi kommer opp med gode ideer, produserer disse, og distribuerer dem med avanserte annonsekampanjer i sosiale medier. Vi skaper resultater i form av sterkere merkevare og/eller økt salg - avhengig av målsetning for de forskjellige aktivitetene. Vi prøver å gjøre verden bittelitt bedre, og jobber pro bono for Erlik Oslo og Erlik Kaffe. Sammen med Mood og Nettrafikk har vi blitt kåret til Årets Mediebyrå de siste to årene.

 

HVEM ER DU?

Du er en fin blanding av kreativ, strategisk, analytisk og teknisk.

Kreativ
Du liker å koke opp gode ideer, og blir glad når du får lov til å ta ut disse ideene i grafikk, tekst og animasjonsfilmer. Evner og stil innen design er viktig. Design vil utgjøre cirka halve arbeidsdagen din, rett og slett fordi SoMe er så visuelt. Må du være kretsmester i animasjon? Nei. Men du må kunne lage fengende, delingsvennlige animasjoner og gif’er som får folk til å smile.

Strategisk og Analytisk
Du er en god sparringspartner både for kundene og for oss. Som rådgiver snakker du selv med kundene i det daglige, og blir ikke gjemt bort i en krok. Dette er ikke en salgsstilling, men i møte med kundene begrunner du godt valgene du har tatt, innrømmer feil hvis du har gjort feil, lærer av det, og “selger” inn nye ideer. Du må være innstilt på å forankre arbeidet ditt i resultater som skal måles og oppnås, og forstår at vi er del av en større mediemix.

Teknisk
Merkevarer får ikke lenger noe særlig gratis i sosiale medier. Derfor må du også ha et grunnleggende nivå av kunnskap om annonsering i sosiale medier. Du trenger ikke være performance-ekspert for å søke på denne jobben, men det forventes at du er motivert for å bli god på Facebook-annonsering etter relativt kort tid. Kunnskap om Facebook Ads Manager, Google Analytics, o.l. er selvfølgelig positivt, men ikke et absolutt krav. Du må kunne ta initiativ til å lære nye verktøy, teknologier og metoder. Eventuell opplæring vil bli gitt, men du har allerede erfart at du ofte finner de beste svarene på YouTube eller ved iherdig googling.

 

MISC.

- Utdanning og relevante kurs er bra, men ikke et must.

- Arbeidserfaring er essensielt. Dette er ikke din første jobb etter studiene, og du har erfaring fra enten kundesiden eller byråsiden, eller begge. Du må kunne vise til relevante prosjekter du har gjennomført.

Vi tror du vil passe best inn her hvis du er ærlig og redelig. Du er arbeidssom, og trår til litt ekstra når det trengs. Du synes faget du jobber med er gøy, og søker aktivt ny kunnskap på egen insj. Vi foretrekker lagspillere heller enn superstjerner.

Du vil bli backet opp av et erfarent og faglig sterkt team i Smood. Og du vil oppleve ryddige forhold. Smood er et lite team, men vi sitter sammen med- og er en del av Mood og Nettrafikk. Slik vil du få 23 gode kolleger som er helt latterlig dyktige på sine fagområder.

Vi har luftige lokaler med store vinduer i mursteinsbygningen rett over elva for Blå. Vi har god og varm lunsj hver dag. Moccamasteren står alltid på, og om sommeren spiser vi mye is. Konkurransedyktig lønn.

Håper vi hører fra deg! Hilsen oss i Smood Social

Ta kontakt med byråleder Alexander Grimstad på 98 42 54 88 eller på alex@smoodsocial.no

Smood Social
Sosiale medier-byrå bestående av et lite team med seniorrådgivere. Vi hjelper ambisiøse merkevarer med å lykkes på sosiale medier. Smood er deleid av Mood og Nettrafikk. Du kan lese våre 8 bud her.

Mood Communication
Årets Mediebyrå 2018 og 2019 i DNs årlige kåring. Har holdt på siden 2007 og er et uavhengig, norskeid mediebyrå med svært godt renommé.

Nettrafikk
Regnes som et av Norges fremste fagmiljøer på SEO og betalt søk. Google Premium Partner.